Toy Story 3 : Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Ιουνίου !!!

Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών ‘Toy Story’, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών.

Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο ‘Toy Story 3’ τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρόμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω».Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)!

Στο ‘Toy Story 3’ η γνωστή παρέα των παιχνιδιών μεγαλώνει με την προσθήκη του Κεν και ενός ξεκαρδιστικού σκαντζόχοιρου, του Μίστερ Πρίκλπάντς. Η νέα 3D κωμική περιπέτεια του Λι Ανκριτς («Toy Story 2» και «Finding Nemo»), βγαίνει στις 24 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες και στα ελληνικά με τις φωνές των: Άλκη Κούρκουλου, Δημήτρη Πιατά, Ελεονώρας Μελέτη, Μιχάλη Μαρίνου και Γιώργου Λιάντου.

Δες το επίσημο τρέιλερ της ταινίας .







Επισκέψου την επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της ταινίας . Παιχνίδια , δραστηριότητες και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα ..

Κλικ εδώ ή στην εικόνα .