Οι μαθητές του Στ1 διαβάζουν βιβλία , τα σχολιάζουν , τα βαθμολογούν και σας τα προτείνουν ...

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που η δανειστική βιβλιοθήκη της τάξης μας άρχισε να λειτουργεί .
 Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν με μεγάλη διάθεση φέρνοντας δικά τους βιβλία , κόμιξ , dvd  κ.α. , ενώ όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζουν ανησυχητικά κρούσματα βιβλιοφαγίας !!!

  Νιώθουν , λοιπόν , έντονη την επιθυμία να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους από βιβλία που έχουν διαβάσει , να τα σχολιάσουν , να τα βαθμολογήσουν και να σας τα προτείνουν ...


Τα πρώτα σχόλιά μας λοιπόν ...

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 1,2,3,4 ! 

σχολιάζει ο Νίκος Κ.   
                                       
Με διαφορά  τα αγαπημένα μου βιβλία . Χιουμοριστικά,  και με πολλές πλάκες . Οι ήρωες μας είναι ένα παιδί , τα δυο του αδέλφια , οι γονεις του και η παρέα του . Είναι  υπέροχα βιβλία και ανυπομονώ να κυκλοφορήσει και το 5ο της σειράς !

βαθμολογία : 10/10

σχολιάζει ο Σπύρος Αρμ.

Πολύ ωραίο το ημερολόγιο ενός σπασίκλα .'Εχει αρκετές σελίδες , αλλά οι γραμμές είναι λίγες, αφού έχει πολλά σκίτσα . Ευχάριστο και ευκολοδιάβαστο ,θα το ξαναδιαβάσω οπωσδήποτε !
Πώς να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας .

σχολιάζει η Μαργαρίτα

Το τελειότερο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ μου !!! Ανυπομονώ να δω και την ταινία , εσείς ; Μήπως την έχετε , ήδη , δει ;

βαθμολογία : 10/10
Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά .

σχολιάζει η Μαρία Κ.

Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες και δράση .Δυστυχώς , δεν έχει εικόνες , αλλά μέσα από τις λέξεις οι εικόνες σου έρχονται στο μυαλό αμέσως ! Ελπίζω  η συγγραφέας να γράψει κι άλλα βιβλία με τον Χάρι Πότερ , γιατί πραγματικά τα λατρεύω .

βαθμολογία 9/10Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του .

σχολιάζει ο Δημήτρης Λ.

Ένα βιβλίο ιδιαίτερα χιουμοριστικό και με πολλές αστείες σκηνές . Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα !

βαθμολογία : 10/10