Το Καράτε Κιντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη !!!

Στις 11 Ιουνίου κυκλοφορεί στις αίθουσες το KARATE KID !

Η πασίγνωστη ιστορία , που τόσες φορές προβλήθηκε στην τηλεόραση και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους , τώρα με άλλους ηθοποιούς και γυρισμένη στο Πεκίνο .

Πρωταγωνιστές είναι ο δημοφιλέστατος Τσάκι Τσαν ( στο ρόλο του δασκάλου) και ο 11χρονος Τζέιντ Σμιθ , γιος του Γουίλ Σμιθ (μαθητής) .


Υπόθεση
Ο εντεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) ήταν ο πιο δημοφιλής νεαρός στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τον «προσγείωσε» στην Κίνα! Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε γρήγορα εκδηλώνει τη συμπάθειά του στη Μέι Γινγκ - και τα αισθήματα είναι αμοιβαία - όμως οι διαφορές στην κουλτούρα κάνουν αυτή τη φιλία μάλλον αδύνατη. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν τον βάζει στο στόχαστρο ο «αντίζηλός» του Τσενγκ, φόβος και τρόμος του σχολείου χάρη στις ιδιαίτερες ικανότητές του στο κουνγκ-φου.
Χωρίς φίλους, σε μία άγνωστη χώρα, ο Ντρε δεν μπορεί παρά να δεχτεί τη βοήθεια του κ.Χαν (Τσάκι Τσαν), ο οποίος είναι αυθεντία στο κουνγκ-φου. Καθώς ο Χαν διδάσκει τον Ντρε ότι το κουνγκ-φου δεν είναι μόνο γροθιές, αλλά πειθαρχία και ωριμότητα, ο Ντρε συνειδητοποιεί ότι όταν θα αντιμετωπίσει όλους όσους τoν πολεμούν, θα δώσει τον αγώνα της ζωής του.

δείτε το trailer της ταινίας